Bbq in Hengelo

BBQ Hengelo

Voor een originele, goede BBQ in Hengelo moet je bij CHEFSTBL zijn. Een BBQ in Hengelo door CHEFSTBL wordt gegarandeerd een avond om niet te vergeten. Terwijl jij samen met je dierbare genodigden lacht, kletst en geniet van de zon, schotelt een van onze BBQ chefs uit Hengelo de meest verrukkelijke BBQ-gerechten aan jullie voor. Niemand hoeft afgezonderd te zijn van het gezelschap door de hele avond achter de BBQ te moeten staan. Dus laat je een keer verwennen en geniet van de heerlijke BBQ-gerechten, waaronder malse stukken vlees. Top toch? Wordt het lekker warm en zonnig de komende tijd? Wacht dan niet langer met het boeken van jouw ideale BBQ in Hengelo!

Over onze BBQ op locatie in Hengelo

Via onze website kun je kiezen uit verschillende BBQ's op locatie in Hengelo. Wat dacht je bijvoorbeeld van een BBQ walking dinner, BBQ buffet of BBQ diner? Hoe origineel is zo'n BBQ walking dinner, waarbij jij gezellig kunt rondlopen en aan verschillende statafels kunt staan, terwijl de BBQ-hapjes naar je toe worden gebracht? Van alles is mogelijk. Wij werken namelijk samen met verschillende BBQ chefs in Hengelo. Onze chefs zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van kwalitatief goed eten. Zij zorgen er graag voor dat jouw BBQ in Hengelo extra bijzonder wordt.

Keuzehulp

De keuze tussen chefs kan soms lastig zijn door al die fijne BBQ catering opties in Hengelo. Alle opties lijken jou wel interessant! De keuze is reuze. Maak je geen zorgen om de keuze, eigenlijk kun je nooit fout gaan. Maar we snappen dat je toch graag een keuze maakt die volledig aansluit op jouw voorkeuren en wensen. Onze keuzehulptool maakt het jou een stuk gemakkelijker. Als je het dan nog steeds lastig vindt, is het misschien goed om een van onze medewerkers te spreken. Wij helpen jou bij het kiezen.

In Hengelo een BBQ organiseren

Via CHEFSTBL kun jij gemakkelijk overal in Hengelo een BBQ organiseren. Het maakt niet uit of de BBQ gaat plaatsvinden in een gezellig stadstuintje of op een grote boerderij net buiten de stad. Een BBQ met kok is mogelijk op iedere locatie in Hengelo. Er is altijd wel een cateraar beschikbaar die naar jouw locatie kan komen om jou volledig te ontzorgen.

Vaak zijn er ook extra services of uitgebreide opties mogelijk. Zo kun je jouw BBQ aan huis in Hengelo bijvoorbeeld compleet maken met een tent, tafels en tuinaankleding. Handig, niet? Uiteraard zorgen wij ervoor dat wij tijdig bij jou in Hengelo aanwezig zijn om de BBQ voor te bereiden. Want een goed begin is het halve werk en scheelt jou natuurlijk zorgen.

Goed verzorgde BBQ thuis met kok in Hengelo

Bij CHEFSTBL proberen wij jouw BBQ op locatie in Hengelo zo speciaal mogelijk te maken. Vergeet die standaard hamburgers of worstjes en wees voorbereid op een fine dining ervaring. Er wordt een uniek menu bereid door een van onze BBQ chefs in Hengelo . Mocht je nog allergieën, dieetwensen of voorkeuren hebben, laat het ons dan vooral weten. Wanneer je de BBQ in Hengelo hebt geboekt, nemen wij contact met je op om dit te bespreken.

Onze chef koks zorgen graag voor een onvergetelijke avond. Natuurlijk bereiden wij heerlijke BBQ-gerechten voor jou en je gasten. Maar dat is niet het enige wat onze koks jou te bieden hebben. Zij bieden ook een bepaalde vorm van entertainment. Tijdens het grillen vertellen ze jou graag meer over de gerechten die zij aan het bereiden zijn. Vragen zijn altijd welkom. Gezelligheid gegarandeerd!

Maar naast gezelligheid, entertainment en kwalitatief uitstekend eten, vinden wij ook ontspanning erg belangrijk. Onze chefs zorgen er dan ook graag voor dat jij zelf zo min mogelijk hoeft te doen tijdens de BBQ-avond. Vooral geen stress! Dus ga lekker bij je gasten zitten en geniet samen van de goed verzorgde BBQ catering in Hengelo. Die afwas en dat opruimen wordt geregeld door ons.

BBQ met kok op locatie in Hengelo boeken?

Klinkt een BBQ aan huis met kok in Hengelo jou als muziek in de oren? En ben je klaar om samen met vrienden, collega’s of familieleden te genieten van heerlijk eten in de zon, terwijl de kinderen zich goed vermaken in de tuin? Neem dan een kijkje bij ons aanbod aan BBQ's met kok en vul Hengelo in bij de filter. Jouw ideale BBQ chef in Hengelo is binnen handbereik!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.