Bbq in Helmond

BBQ Helmond

Hou jij van barbecueën maar laat je het werk liever aan anderen over? Boek dan een BBQ aan huis met kok in Helmond! Je boekt bij ons niet zomaar een barbecue, maar een echte beleving. Jij en je gasten kunnen eindelijk eens rustig genieten van elkaars gezelschap onder die heerlijke zomerzon, terwijl de BBQ chefs uit Helmond een uitgebreid barbecue-menu voor jullie bereiden. Nodig al je dierbaren uit zonder de hele avond druk te moeten zijn met eten bereiden of achter de barbecue staan. Jij hebt niks om je zorgen over te maken en kunt vanuit je luie tuinstoel bekijken hoe iedereen geniet van die overheerlijke stukken vlees en bijpassende gerechten. Top toch? Wordt het lekker warm en zonnig de komende tijd? Boek dan gelijk een BBQ in Helmond en creëer blijvende zomerherinneringen.

Meer over onze BBQ catering in Helmond

Via onze website kun je kiezen uit verschillende BBQ's op locatie in Helmond. Tot de opties behoren bijvoorbeeld een BBQ buffet, BBQ walking dinner en een BBQ diner. Hoe origineel is zo'n BBQ walking dinner, waarbij jij gezellig kunt rondlopen en aan verschillende statafels kunt staan, terwijl de BBQ-hapjes naar je toe worden gebracht? Van alles is mogelijk. Dat komt omdat wij samenwerken met diverse BBQ chefs in Helmond. Al onze chefs voldoen aan strenge kwaliteitseisen en stralen een passie voor koken en grillen uit. Iedere chef geeft zijn eigen persoonlijke draai aan een BBQ in Helmond.

Welke chef kies ik?

Het kan natuurlijk zo zijn dat jij het moeilijk vindt om uit de verschillende BBQ catering opties in Helmond te kiezen. Het water loopt je al in de mond bij het lezen van al die verschillende menu-opties en het zien van de bijbehorende foto's. Er zijn zoveel goede opties om uit te kiezen! Maak je geen zorgen om de keuze, eigenlijk kun je nooit fout gaan. Maar we snappen dat je toch graag een keuze maakt die volledig aansluit op jouw voorkeuren en wensen. Door middel van onze keuzehulptool kun jij veel gerichter zoeken en makkelijker een beslissing maken. Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd terecht bij een van onze medewerkers, mocht je nog advies kunnen gebruiken.

Organiseer in Helmond een BBQ

Via CHEFSTBL kun jij gemakkelijk overal in Helmond een BBQ organiseren. Of je nu op je werk een BBQ wilt houden of in je eigen, gezellige tuin - wij komen graag bij je langs. Op vrijwel elke locatie is een BBQ mogelijk! Onze chefs rijden graag naar je toe om jou en je gasten een heerlijke avond te bezorgen.

Je hebt meestal ook de keuze uit een aantal extra services. Zo kun je jouw BBQ aan huis in Helmond bijvoorbeeld compleet maken met een tent, tafels en tuinaankleding. Dus geen zorgen als je nog iets mist! Op de dag van de BBQ op locatie in Helmond wordt alles tijdig voorbereid en opgebouwd. Een goede voorbereiding is immers het halve werk en zorgt voor de lekkerste gerechten!

BBQ thuis met kok in Helmond

Bij jouw BBQ op locatie in Helmond komen wij uiteraard niet aan met standaard hamburgers of worstjes. Nee wij vertalen jouw BBQ naar een echte fine dining ervaring. Onze BBQ chefs in Helmond stellen een op maat gemaakt menu samen met heerlijk verse producten. Bovendien kunnen de menu’s nog worden aangepast op jouw eigen voorkeuren, dieetwensen en allergieën. Wanneer je de BBQ in Helmond hebt geboekt, nemen wij contact met je op om dit te bespreken.

Onze chefs zetten met veel enthousiasme een volledig verzorgde avond neer. Uiteraard bereiden wij een heerlijk BBQ-diner voor jou en je genodigden. Maar onze chefs gaan verder dan dat. Op het menu staat namelijk ook een bepaalde vorm van entertainment. Zo vertellen zij jou tijdens het kokkerellen graag van alles over wat ze doen, over de verschillende gangen en over de achtergrond van de producten. Zo zorgen zij voor een gezellige, interessante avond.

Maar naast uitstekend eten en gezelligheid hebben wij ook ontzorging hoog in het vaandel staan. Voor, gedurende en na het BBQ-diner worden zoveel mogelijk taken van jou uit handen genomen door onze chef kok. Maak je dus vooral nergens druk om. Dit hoort bij onze BBQ catering in Helmond. Laat het opruimen, afwassen (en afbouwen) dus lekker aan ons over!

BBQ met kok op locatie in Helmond boeken?

Heb jij al zin gekregen in deze bijzondere beleving? En klaar om jouw tuin om te toveren tot een heus BBQ-paradijs? Ga dan gelijk naar ons aanbod aan BBQ's in Helmond en kijk welke filters van toepassing zijn. Kijk rustig rond en boek jouw favoriete BBQ chef in Helmond!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.