Bbq in Bennekom

BBQ Bennekom

Hou jij van barbecueën maar laat je het werk liever aan anderen over? Boek dan een BBQ aan huis met kok in Bennekom! Dit is niet zomaar een barbecue, maar een unieke beleving. Want terwijl jij tijdens die heerlijke zomeravond gezellig kunt bijkletsen met je vrienden, collega's of familieleden, zorgen onze BBQ chefs in Bennekom ervoor dat de lekkerste BBQ-gerechten op tafel komen. Niemand hoeft afgezonderd te zijn van het gezelschap door de hele avond achter de BBQ te moeten staan. Dus zit lekker achterover in die comfortabele tuinstoel en zie hoe jouw BBQ chef uit Bennekom de meest smaakvolle en malse stukken vlees en groenten bereidt. Goed geregeld! Is er goed weer voorspeld de komende dagen? Boek dan gelijk een BBQ in Bennekom en creëer blijvende zomerherinneringen.

Alles over onze BBQ catering in Bennekom

Via onze website kun je kiezen uit verschillende BBQ's op locatie in Bennekom. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een BBQ walking dinner, een BBQ buffet of een BBQ diner. Dat houdt in dat je de vorm van het diner volledig zelf kunt bepalen! Voldoende mogelijkheden! Dat komt omdat wij samenwerken met diverse BBQ chefs in Bennekom. De grillmasters van CHEFSTBL zijn stuk voor stuk topchefs met een passie voor heerlijke gerechten en streekproducten. Ook geven zij allemaal hun eigen touch aan een BBQ in Bennekom.

Hulp bij het kiezen

De keuze tussen chefs kan soms lastig zijn door al die fijne BBQ catering opties in Bennekom. Het water loopt je al in de mond bij het lezen van al die verschillende menu-opties en het zien van de bijbehorende foto's. Wat moet je nu kiezen? Eigenlijk maakt het niet zoveel uit voor welke optie jij gaat. Alle BBQ diners in Bennekom hebben zo hun eigen unieke pluspunten. Toch helpen we je graag bij het maken van een beslissing. Jouw beslissing wordt een stuk eenvoudiger door gebruik te maken van onze keuzehulptool. Als je het dan nog steeds lastig vindt, is het misschien goed om een van onze medewerkers te spreken. Wij helpen jou bij het kiezen.

In Bennekom een BBQ plannen

Via CHEFSTBL kun je gemakkelijk een BBQ op locatie in Bennekom regelen. Of jij nu graag gezellig in je eigen tuin wilt barbecueën met familieleden of van plan bent om op kantoor een barbecue voor je werknemers te organiseren. En of jij nu in het centrum van de stad woont of in een buitenwijk. Allerlei locaties zijn mogelijk bij een BBQ met kok in Bennekom. Op welke locatie dan ook, wij hebben een geschikte cateraar voor jou.

Bij elke BBQ in Bennekom heb je de keuze uit verschillende extra's. Er zijn zelfs cateraars die bij je kunnen langskomen met tafels, tuinaankleding en een tent voor in de tuin. Dus geen zorgen als je nog iets mist! Uiteraard zorgen wij ervoor dat wij tijdig bij jou in Bennekom aanwezig zijn om de BBQ voor te bereiden. Zo kun jij rustig genieten van de avond zonder je ergens zorgen over te hoeven maken.

Complete BBQ verzorgd door een kok in Bennekom

Bij jouw BBQ op locatie in Bennekom komen wij uiteraard niet aan met standaard hamburgers of worstjes. Nee wij vertalen jouw BBQ naar een echte fine dining ervaring. Alle BBQ menu’s zijn creatief samengesteld met kwalitatieve, heerlijke en verse producten. Mocht je nog allergieën, dieetwensen of voorkeuren hebben, laat het ons dan vooral weten. We nemen het menu graag persoonlijk met je door nadat je de reservering hebt gemaakt voor jouw BBQ in Bennekom.

Wij verzorgen jouw BBQ-avond tot in de puntjes. Natuurlijk bereiden wij heerlijke BBQ-gerechten voor jou en je gasten. Maar dat is niet alles wat onze chefs te bieden hebben. Zij vinden het namelijk ook belangrijk dat iedereen zich voldoende vermaakt. Tijdens het grillen vertellen ze jou graag meer over de gerechten die zij aan het bereiden zijn. Vragen zijn altijd welkom. Die BBQ chef in Bennekom zorgt er wel voor dat de avond gezellig en interessant blijft!

Uiteraard is ook ontspanning een belangrijk onderdeel van de avond. Voor, gedurende en na het BBQ-diner worden zoveel mogelijk taken van jou uit handen genomen door onze chef kok. Jij hoeft je nergens om te bekommeren. Dus ga lekker bij je gasten zitten en geniet samen van de goed verzorgde BBQ catering in Bennekom. Onze chefs kunnen zelfs de afwas van je overnemen!

Klaar voor een BBQ met kok op locatie in Bennekom?

Klinkt een BBQ aan huis met kok in Bennekom jou als muziek in de oren? Klaar om met jouw dierbaren van een bijzondere BBQ-avond te genieten? Kijk dan meteen bij ons aanbod BBQ thuis met kok en vul jouw Bennekom in bij de filter. Kijk rustig rond en boek jouw favoriete BBQ chef in Bennekom!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.