Bbq in Assen

BBQ Assen

Voor een originele, goede BBQ in Assen moet je bij CHEFSTBL zijn. Je boekt dan niet zomaar een barbecue, maar een complete ervaring. Terwijl jij samen met je dierbare genodigden lacht, kletst en geniet van de zon, schotelt een van onze BBQ chefs uit Assen de meest verrukkelijke BBQ-gerechten aan jullie voor. Nodig al je dierbaren uit zonder de hele avond druk te moeten zijn met eten bereiden of achter de barbecue staan. Onze BBQ chef uit Assen neemt al het werk uit handen en schotelt iedereen heerlijk malse stukken vlees en andere gerechten voor. Heerlijk, toch? Wordt het lekker warm en zonnig de komende tijd? Boek dan meteen die BBQ in Assen die je al zo lang op het oog hebt!

Meer over onze BBQ catering in Assen

Op onze website kun je verschillende soorten BBQ op locatie in Assen boeken. Tot de opties behoren bijvoorbeeld een BBQ buffet, BBQ walking dinner en een BBQ diner. Dat houdt in dat je de vorm van het diner volledig zelf kunt bepalen! Van alles is mogelijk. Jouw BBQ in Assen wordt verzorgd door een van onze professionele BBQ chefs in Assen. Al onze grillmasters hebben een passie voor lekker eten en brengen dit graag aan jou over. Zij zorgen er graag voor dat jouw BBQ in Assen extra bijzonder wordt.

Welke chef kies ik?

Het is begrijpelijk dat jij het lastig vindt om een keuze te maken uit al die verschillende BBQ catering opties in Assen. Het water loopt je al in de mond bij het lezen van al die verschillende menu-opties en het zien van de bijbehorende foto's. Wat moet je nu kiezen? Wat je ook kiest, je zult gegarandeerd een heerlijke, goedgevulde avond beleven tijdens het BBQ diner in Assen. Toch willen we je graag helpen bij je keuze. Jouw beslissing wordt een stuk eenvoudiger door gebruik te maken van onze keuzehulptool. Kom je niet veel verder met deze tool? Dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met de medewerkers van CHEFSTBL voor advies.

In Assen de leukste BBQ

Een BBQ organiseren kan op iedere locatie Assen. Het maakt niet uit of de BBQ gaat plaatsvinden in een gezellig stadstuintje of op een grote boerderij net buiten de stad. Een BBQ met kok is mogelijk op iedere locatie in Assen. Op welke locatie dan ook, wij hebben een geschikte cateraar voor jou.

Bij iedere BBQ heb je de optie om bepaalde extra’s te boeken. Zo kun je jouw BBQ aan huis in Assen bijvoorbeeld compleet maken met een tent, tafels en tuinaankleding. Dus mocht jij niet genoeg tuintafels hebben, dan wordt dit voor jou geregeld. Als de dag is aangebroken, komt onze chef ruim op tijd bij jou aan om de BBQ in Assen voor te bereiden. Een goede voorbereiding is immers het halve werk en zorgt voor de lekkerste gerechten!

BBQ thuis met kok in Assen

Bij CHEFSTBL proberen wij jouw BBQ op locatie in Assen zo speciaal mogelijk te maken. Vergeet die standaard hamburgers of worstjes en wees voorbereid op een fine dining ervaring. Jouw gekozen BBQ chef in Assen stelt een heerlijk menu samen met verse producten. Mocht je nog allergieën, dieetwensen of voorkeuren hebben, laat het ons dan vooral weten. We nemen het menu graag persoonlijk met je door nadat je de reservering hebt gemaakt voor jouw BBQ in Assen.

Wij verzorgen jouw BBQ-avond tot in de puntjes. Wij bereiden BBQ-gerechten die jou het water in de mond doen laten lopen. Maar daarnaast bieden onze chefs nog wat anders. Zij bieden ook een bepaalde vorm van entertainment. Ze vertellen jouw interessante weetjes over de gerechten en ingrediënten. Door een BBQ chef in Assen te boeken via CHEFSTBL, haal jij gegarandeerd een gezellige persoonlijkheid in huis.

Uiteraard is ook ontspanning een belangrijk onderdeel van de avond. Onze chefs nemen dan ook zoveel mogelijk werk uit handen tijdens en na het diner. Jij hoeft nergens aan te denken. Dus ga lekker bij je gasten zitten en geniet samen van de goed verzorgde BBQ catering in Assen. Die afwas en dat opruimen wordt geregeld door ons.

Boek nu die goed verzorgde BBQ catering in Assen

Klinkt een BBQ aan huis met kok in Assen jou als muziek in de oren? En wil je samen met je vrienden of familieleden gaan genieten van een goed verzorgde BBQ in Assen? Ga dan gelijk naar ons aanbod aan BBQ's in Assen en kijk welke filters van toepassing zijn. Kies jouw favoriete chef en wij komen bij je langs om je een unieke BBQ-ervaring te bezorgen.

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.