Bbq in Amsterdam

BBQ Amsterdam

Wil je graag een uitgebreide BBQ in Amsterdam organiseren? Boek dan een BBQ aan huis met kok! Een barbecue door een van onze chefs wordt gegarandeerd een speciale avond. Want terwijl jij tijdens die heerlijke zomeravond gezellig kunt bijkletsen met je vrienden, collega's of familieleden, zorgen onze BBQ chefs in Amsterdam ervoor dat de lekkerste BBQ-gerechten op tafel komen. Aangezien jij voor niemand hoeft te zorgen en niet achter de BBQ hoeft te staan, kun je je aandacht eindelijk eens richten op je dierbaren. Jij hebt niks om je zorgen over te maken en kunt vanuit je luie tuinstoel bekijken hoe iedereen geniet van die overheerlijke stukken vlees en bijpassende gerechten. Heerlijk, toch? Dus, wil jij profiteren van dat mooie zomerweer? Wacht dan niet langer met het boeken van jouw ideale BBQ in Amsterdam!

Meer over onze BBQ catering in Amsterdam

Via CHEFSTBL kun je uiteenlopende BBQ's op locatie in Amsterdam plannen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een BBQ walking dinner, BBQ buffet of BBQ diner? Dus vind jij het fijn om met je gasten gezellig aan statafels te kletsen terwijl de barbecue-gerechten naar je toe worden gebracht, wil je liever aan tafel zitten en een aantal gangen voorgeschoteld krijgen of loop je het liefste langs het buffet om wat lekkere dingen uit te kiezen? Wij passen ons aan op jouw voorkeuren. Dat komt omdat wij samenwerken met diverse BBQ chefs in Amsterdam. Al onze grillmasters hebben een passie voor lekker eten en brengen dit graag aan jou over. Ook geven zij allemaal hun eigen touch aan een BBQ in Amsterdam.

Welke chef kies ik?

De keuze tussen chefs kan soms lastig zijn door al die fijne BBQ catering opties in Amsterdam. Waarschijnlijk loop jij al weg te dromen bij al die verleidelijke foto's en keuzemenu's. Wat moet je nu kiezen? Eigenlijk maakt het niet zoveel uit voor welke optie jij gaat. Alle BBQ diners in Amsterdam hebben zo hun eigen unieke pluspunten. Toch helpen we je graag bij het maken van een beslissing. Aan de hand van onze keuzehulptool wordt het een stuk eenvoudiger om gericht te zoeken en een keuze te maken. Mocht je er met deze tool nog steeds niet helemaal uitkomen? Dan staan de medewerkers van CHEFSTBL uiteraard klaar om jou verder te helpen of eventueel advies te geven.

In Amsterdam een BBQ plannen

Via onze website organiseer jij binnen no-time jouw BBQ op locatie met kok in Amsterdam. Het maakt niet uit of de BBQ gaat plaatsvinden in een gezellig stadstuintje of op een grote boerderij net buiten de stad. Je regelt een BBQ met kok op vrijwel iedere locatie in Amsterdam. Onze chefs rijden graag naar je toe om jou en je gasten een heerlijke avond te bezorgen.

Je hebt meestal ook de keuze uit een aantal extra services. Soms is het zelfs mogelijk om tuintafels, tenten en tuinaankleding te laten aankomen. Zo hoef je zelf helemaal nergens meer aan te denken tijdens die zwoele zomeravond. Op de dag van de BBQ komt de chef ruim op tijd bij jou in Amsterdam aan om alles voor te bereiden en op te bouwen. Zo kun jij rustig genieten van de avond zonder je ergens zorgen over te hoeven maken.

BBQ bij jou thuis mét kok! Mogelijk in Amsterdam

Wij regelen voor jou een unieke BBQ op locatie in Amsterdam. Eindelijk eens geen standaard worstjes, frikandellen of hamburgers, maar echt kwaliteitsvlees. Alle BBQ menu’s zijn creatief samengesteld met kwalitatieve, heerlijke en verse producten. Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw voorkeuren, allergieën en dieetwensen. Nadat je de reservering voor de BBQ hebt gemaakt, nemen wij contact met je op om het menu samen door te nemen.

Onze chefs gaan enthousiast te werk om jou en je gasten een topavond te bezorgen. Natuurlijk bereiden wij heerlijke BBQ-gerechten voor jou en je gasten. Maar dat is niet alles wat onze chefs te bieden hebben. Zij vinden het namelijk ook leuk om iedereen een beetje te vermaken. Zij beantwoorden al jouw vragen over de bereide gerechten en de gebruikte ingrediënten. Gezelligheid gegarandeerd!

Maar naast gezelligheid, entertainment en kwalitatief uitstekend eten, vinden wij ook ontspanning erg belangrijk. Daarom nemen onze chefs zoveel mogelijk werk uit handen. Maak je dus vooral nergens druk om. Dit hoort bij onze BBQ catering in Amsterdam. Zelfs het afwassen en opruimen nemen we graag van je over.

Boek nu die goed verzorgde BBQ catering in Amsterdam

Ben je enthousiast geworden van onze werkwijze? En klaar om jouw tuin om te toveren tot een heus BBQ-paradijs? Kijk dan meteen bij ons aanbod BBQ thuis met kok en vul jouw Amsterdam in bij de filter. Jouw ideale BBQ chef in Amsterdam is binnen handbereik!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.