Bbq in Almelo

BBQ Almelo

Hou jij van barbecueën maar laat je het werk liever aan anderen over? Boek dan een BBQ aan huis met kok in Almelo! Een barbecue door een van onze chefs wordt gegarandeerd een speciale avond. Want terwijl jij tijdens die heerlijke zomeravond gezellig kunt bijkletsen met je vrienden, collega's of familieleden, zorgen onze BBQ chefs in Almelo ervoor dat de lekkerste BBQ-gerechten op tafel komen. Niemand hoeft afgezonderd te zijn van het gezelschap door de hele avond achter de BBQ te moeten staan. Dus laat je een keer verwennen en geniet van de heerlijke BBQ-gerechten, waaronder malse stukken vlees. Top toch? Wordt het lekker warm en zonnig de komende tijd? Dan wordt het tijd om die fijne BBQ in Almelo te boeken!

BBQ op locatie in Almelo

Via onze website kun je kiezen uit verschillende BBQ's op locatie in Almelo. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een BBQ walking dinner, een BBQ buffet of een BBQ diner. Dat houdt in dat je de vorm van het diner volledig zelf kunt bepalen! De mogelijkheden zijn eindeloos. Jouw BBQ-wensen worden waargemaakt door onze BBQ chefs in Almelo. Al onze grillmasters hebben een passie voor lekker eten en brengen dit graag aan jou over. Zij zorgen er graag voor dat jouw BBQ in Almelo extra bijzonder wordt.

Moeilijk kiezen?

Het kan natuurlijk zo zijn dat jij het moeilijk vindt om uit de verschillende BBQ catering opties in Almelo te kiezen. Al die aantrekkelijke menu's en foto's maken het er niet makkelijker op. Wat moet je nu kiezen? Maak je geen zorgen om de keuze, eigenlijk kun je nooit fout gaan. Maar we snappen dat je toch graag een keuze maakt die volledig aansluit op jouw voorkeuren en wensen. Maak gebruik van onze keuzehulptool om gerichter te kunnen zoeken. Als je er met deze tool nog steeds niet uitkomt, neem dan even contact op met een van onze medewerkers.

In Almelo een BBQ organiseren

Een BBQ op locatie met kok in Almelo regel je snel en eenvoudig via CHEFSTBL. Het is hierbij niet belangrijk waar in Almelo de BBQ wordt georganiseerd - in de tuin van jouw kantoor, in jouw eigen tuintje of op een externe locatie. Je regelt een BBQ met kok op vrijwel iedere locatie in Almelo. Onze chefs rijden graag naar je toe om jou en je gasten een heerlijke avond te bezorgen.

Je hebt meestal ook de keuze uit een aantal extra services. Er zijn zelfs cateraars die bij je kunnen langskomen met tafels, tuinaankleding en een tent voor in de tuin. Dus geen zorgen als je nog iets mist! Op de dag van de BBQ op locatie in Almelo wordt alles tijdig voorbereid en opgebouwd. Een goede voorbereiding is immers het halve werk en zorgt voor de lekkerste gerechten!

BBQ thuis met kok in Almelo

Een BBQ op locatie in Almelo wordt een complete fine dining ervaring! Dus geen standaard worstjes of hamburgers op jouw bord! Alle BBQ menu’s zijn creatief samengesteld met kwalitatieve, heerlijke en verse producten. Bovendien kunnen de menu’s nog worden aangepast op jouw eigen voorkeuren, dieetwensen en allergieën. Wanneer je de BBQ in Almelo hebt geboekt, nemen wij contact met je op om dit te bespreken.

Onze chefs zetten met veel enthousiasme een volledig verzorgde avond neer. Natuurlijk bereiden wij heerlijke BBQ-gerechten voor jou en je gasten. Maar onze chefs gaan verder dan dat. Zij vinden het namelijk ook belangrijk dat iedereen zich voldoende vermaakt. Zo vertellen zij graag wat zij allemaal voor jou aan het bereiden zijn en waar de producten vandaan komen. Die BBQ chef in Almelo zorgt er wel voor dat de avond gezellig en interessant blijft!

Uiteraard is ook ontspanning een belangrijk onderdeel van de avond. Onze chefs zorgen er dan ook graag voor dat jij zelf zo min mogelijk hoeft te doen tijdens de BBQ-avond. Vooral geen stress! Op deze manier kun je zorgeloos genieten van jouw verzorgde BBQ catering in Almelo. Zelfs het afwassen en opruimen nemen we graag van je over.

BBQ met kok op locatie in Almelo boeken?

Heb jij al zin gekregen in deze bijzondere beleving? En klaar om jouw tuin om te toveren tot een heus BBQ-paradijs? Wacht dan niet langer met het boeken van jouw ideale BBQ thuis met kok. Kies jouw favoriete chef en wij komen bij je langs om je een unieke BBQ-ervaring te bezorgen.

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.